Biljardbord Pronto Ultra 7 fot inkl. bordsskiva - Custom made

 
Kundomdömen
Läs omdömen (0) | Lämna ett omdöme

Biljardbord ”Pronto Ultra” 19 mm skifferskiva

Vi är väldigt stolta över att kunna presentera Pronto Ultra - världens tunnaste biljardbord som även kan användas som ett matsalsbord! Pronto Ultra är byggt efter den senaste teknologin där en CNC-tillverkad metallstomme kan matchas med vackert snidad ek. Detta möjliggör att du får ett snyggt och slimmat bord där tjockleken på stommen endast är 7 cm! Bordet tillverkas på beställning och du har möjlighet att helt själv designa bordets utförande. Välj träslag, färg (RAL-kod), finish, design på ben, dukfärg och mycket mer! En sak är garanterat - Pronto Ultra kommer att leva upp till dina förväntingar, både vad gäller design och spelkvalité!

Pronto Ultra tillverkas av biljardvarumärket Bilijardai som har sin tillverkning i Europa. Bakom varumärket finns två träingenjörer som valt att satsa på funktionell design och material av högsta kvalité. Med ett biljardbord från Bilijardai får du mycket biljardbord för pengarna och ett bord som håller vad det lovar!

Symbol: Massivt trä Symbol: K66 gummivallar Symbol: Duk i 90% ull Symbol: Custom made Symbol: Köp matchande biljardmöbler Symbol: 10 års garanti Symbol: Europatillverkat Symbol: Tillbehörspaket ingår

Vad ingår som standard vid mitt köp av biljardbordet Ultra?

Storlek på hela bordet RAL färgkod Skifferskiva 3-delad (mm) Färg på duk (standard) Tillbehör som ingår Garanti
7 fot
(228x128,5 cm)
RAL Metalic 19 mm Camel S13 Bordsskiva & Tillbehörspaket 10 år


Produktspecifikation:
• 19 mm skifferskiva
• Yttermått: 231x131 cm
• Möjlighet att få ditt bord helt custom made med RAL färger och val av dukfärg.
• Bordsskivan kan fås med glasskiva eller träskiva
• CNC-tillverkad metallstomme som möjliggör att tjockleken på stommen endast är 7 cm
• Färdigklädda K66 gummivallar för en skön studs och mycket bra spel!
• Simonis högkvalitétsduk med mycket goda spelegenskaper gjord för biljard på högsta nivå
• Enkel montering
• 10 års garanti på biljardbordet
• Tillverkat i Europa

Seriern Ultra
I serien ultra ingår även matchande stolar och köställ som går att specialdesigna för att passa just ditt biljardbord.

Tillbehörspaket ingår
Vid köp av detta biljardbord ingår tillbehörspaketet aPriorgaming med ett värde av 1995 kr. När du köper ett biljardbord av oss får du alltid rabatt på våra andra tillbehörspaket. Passa på att uppgradera till bättre köer och bollar, se alla våra tillbehörspaket här.

Custom made - designa ditt biljardbord själv
Tillsammans med Bilijardai erbjuder vi möjligheten till att specialtillverka ditt biljardbord. Välj träslag, färg på bordet, färg på duk, design på ben, design på eventuell bordsskiva och mycket mer. Du är varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Leveranstid
Just den design eller färgval som du väljer på ditt biljardbord kanske inte finns på lager. Här finner du information om när vår nästa beställning från Bilijardai läggs och din ungefärliga leveranstid.

Köp till matchande biljardmöbler
Till detta biljardbord finns det möjlighet att köpa till matchande biljardmöbler. Tillsammans med Bilijardai ger vi dig möjligheten att specialdesigna tillbehör och möbler så att de matchar ditt biljardbord perfekt. Du är varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Fler produktbilder

 

KONTAKT

Kundtjänst mån-fre 09.00-17.00
010-10 19 281

info@biljardbolaget.se


Är du från kommun eller företag och vill beställa ett biljardbord? Läs mer