Biljardbord "Basic Line svart" 19 mm skifferskiva

 
Kundomdömen
Läs omdömen (0) | Lämna ett omdöme

Bilijardai Basic Line svart är ett prisvärt och Europatillverkat biljardbord som även kan användas som ett matsalsbord. Bordet är tillverkat i trä (MDF) och har en laminerad svart yta. Bordsskivan kommer i två delar, är lätt att ta av och ingår i priset. Biljardbordet finns tillgängligt i 6 och 7 fot samt kommer med olika dukfärger.

Basic Line levereras med en 19 mm skifferskiva i tre delar. Monteringsmässigt är biljardbordet Basic Line relativt enkelt att montera, detta då både vallarna och spelytan kommer färdigklädda. Monteringen tar i regel cirka 2 timmar.

Biljardbordet Basic Line tillverkas av biljardvarumärket Bilijardai som har sin tillverkning i Europa. Bakom varumärket finns två träingenjörer som valt att satsa på funktionell design och material av högsta kvalité. Med ett biljardbord från Bilijardai får du mycket biljardbord för pengarna och ett bord som håller vad det lovar!

Symbol: 20 mm skifferskiva Symbol: K66 gummivallar Symbol: Duk i 90% ull Symbol: Europatillverkat Symbol: Tillbehörspaket ingår

Vad ingår som standard vid mitt köp av biljardbordet Basic Line?

Storlek på hela bordet Tillverkat i trä Skifferskiva 3-delad (mm) Färg på duk (standard) Tillbehör som ingår Garanti
6 fot
(209x119 cm)
MDF 19 mm Blå (nr. 52) Bordsskiva & Tillbehörspaket 3 år
7 fot
(228x128,5 cm)
MDF 19 mm Röd (nr. 53) Bordsskiva & Tillbehörspaket 3 år


Produktspecifikation:
• 19 mm skifferskiva (3-delad)
• Enkel och stilren design tillverkat i trä (MDF)
• Färdigklädda K66 gummivallar för en skön studs och mycket bra spel!
• Slitstark duk av ull/nylon med utmärkta spelegenskaper (90% ull, 22 oz)
• Enkel montering
• Tillverkat i Europa

Tillbehörspaket ingår
Vid köp av detta biljardbord ingår tillbehörspaketet aPriorgaming med ett värde av 1995 kr. När du köper ett biljardbord av oss får du alltid rabatt på våra andra tillbehörspaket. Passa på att uppgradera till bättre köer och bollar, se alla våra tillbehörspaket här.

Leveranstid
Just den design eller färgval som du väljer på ditt biljardbord kanske inte finns på lager. Här finner du information om när vår nästa beställning från Bilijardai läggs och din ungefärliga leveranstid.

Fler produktbilder


Dukfärg 53

Dukfärg 52
 

KONTAKT

Kundtjänst mån-fre 09.00-17.00
010-10 19 281

info@biljardbolaget.se

Prisjakt omdömen
 8.83 / 10
Läs våra omdömen
PriceRunner Köpskydd