Biljardbord Pronto Vision White 8 fot inkl. bordsskiva - Custom made

 
Kundomdömen
Läs omdömen (0) | Lämna ett omdöme

Vision White är ett biljardbord som med sitt moderna samt tidlösa utseende tilltalar både den trendföljande samt den mer traditionella kunden. Bordet är oerhört stabilt då det är gjort av trä samt har en insida av stål. Tack vare kombinationen av en stålkonstruktion och trä är Vision White ett biljardbord med ett elegant utseende som ändå kan bibehålla likvärdig stabilitet som ett bord i solitt trä. Till Vision White kommer det även med en stilren bordsskiva vilket innebär att biljardbordet kan användas som ett matsalsbord. Bordet är europatillverkat i massivt ädelträ (ask) och finns att få med flertalet dukfärger.

Vision White levereras antingen med en 19 eller 25 mm tjock skifferskiva i tre delar. Oavsett storlek på bordet så ger biljardbordet Vision White dig ett biljardbord med mycket bra spelegenskaper. Monteringsmässigt är biljardbordet Vision White dessutom relativt enkelt att montera, detta då både vallarna och spelytan kommer färdigklädda.

Vision White tillverkas av biljardvarumärket Bilijardai som har sin tillverkning i Europa. Bakom varumärket finns två träingenjörer som valt att satsa på funktionell design och material av högsta kvalité. Med ett biljardbord från Bilijardai får du mycket biljardbord för pengarna och ett bord som håller vad det lovar!

Symbol: Massivt trä Symbol: 25 mm skifferskiva Symbol: K66 gummivallar Symbol: Duk i 90% ull Symbol: Custom made Symbol: Köp matchande biljardmöbler Symbol: 10 års garanti Symbol: Europatillverkat Symbol: Tillbehörspaket ingår

Vad ingår som standard vid mitt köp av biljardbordet Vision White?

Storlek på spelytan Tillverkat i massivt ädelträ Skifferskiva 3-delad (mm) Färg på duk (standard) Tillbehör som ingår Garanti
6 fot
(209x119 cm)
Ask - nyans E8 (se bild nedan) 19 mm Ljusblå (nr. 57) Bordsskiva & Tillbehörspaket 10 år
7 fot
(228x128,5 cm)
Ask - nyans E8 (se bild nedan) 19 mm Svart (nr. 56) Bordsskiva & Tillbehörspaket 10 år
8 fot
(253x141 cm)
Ask - nyans E8 (se bild nedan) 25 mm Röd (nr. 53) Bordsskiva & Tillbehörspaket 10 år


Produktspecifikation:
• 19-25 mm skifferskiva (8 fot har 25mm skifferskiva)
• Hela bordet är tillverkat i massivt ädelträ från Europa (ask) med noggrannt utvalda högkvalitativa materialval
• Unik stålkonstruktion ger bordet en slimmat utseende
• Färdigklädda K66 gummivallar för en skön studs och mycket bra spel!
• Slitstark duk av ull/nylon med utmärkta spelegenskaper (90% ull, 22 oz)
• Enkel montering
• 10 års garanti på biljardbordet
• Tillverkat i Europa

Tillbehörspaket ingår
Vid köp av detta biljardbord ingår tillbehörspaketet aPriorgaming med ett värde av 1995 kr. När du köper ett biljardbord av oss får du alltid rabatt på våra andra tillbehörspaket. Passa på att uppgradera till bättre köer och bollar, se alla våra tillbehörspaket här.

Custom made - designa ditt biljardbord själv
Tillsammans med Bilijardai erbjuder vi möjligheten till att specialtillverka ditt biljardbord. Välj träslag, färg på bordet, färg på duk, design på ben, design på eventuell bordsskiva och mycket mer. Testa själv och se vilka möjligheter som finns för biljardbordet Bilijardai Sport Vit. Du är varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Köp till matchande biljardmöbler
Till detta biljardbord finns det möjlighet att köpa till matchande biljardmöbler. Tillsammans med Bilijardai ger vi dig möjligheten att specialdesigna tillbehör och möbler så att de matchar ditt biljardbord perfekt. Du är varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Fler produktbilder

 

KONTAKT

Kundtjänst mån-fre 09.00-17.00
010-10 19 281

info@biljardbolaget.se


Är du från kommun eller företag och vill beställa ett biljardbord? Läs mer