Biljardbord Harlyn 7 fot inkl. bordsskiva (Yttermått: 231x132 cm) - Custom made

 
Kundomdömen
Läs omdömen (0) | Lämna ett omdöme

Harlyn är ett stilrent och modernt biljardbord som även kan användas som ett matsalsbord. Bordet är tillverkat i massivt ädelträ (ek) och har vackra handsnidade ben vilket ger bordet en snygg finish. Bordsskivan kommer i två delar, är lätt att ta av och ingår i priset. Harlyn kommer med en elegant beige biljardduk som standard. Med en fri höjd på ca 60 cm, och en total höjd på ca 80 cm kan man lätt få in stolar och sitta bekvämt. Med en 19 mm tjock skifferskiva får du ett biljardbord med mycket bra spelegenskaper. Monteringsmässigt är biljardbordet Harlyn relativt enkelt att montera, detta då både vallarna och spelytan kommer färdigklädda.

Harlyn levereras antingen med en 19 mm eller en 25 mm tjock skifferskiva i tre delar. Tjockleken på skifferskivan varierar utefter storleken på bordet. 6, 7 och 8 fots borden levereras med en 19 mm tjock skifferskiva medan 9 fot levereras med en 25 mm tjock skifferskiva. Oavsett storlek på bordet så ger biljardbordet Harlyn dig ett biljardbord med mycket bra spelegenskaper. Monteringsmässigt är biljardbordet Harlyn dessutom relativt enkelt att montera, detta då både vallarna och spelytan kommer färdigklädda. Monteringen tar i regel cirka 2 timmar.

Harlyn tillverkas av biljardvarumärket Bilijardai som har sin tillverkning i Europa. Bakom varumärket finns två träingenjörer som valt att satsa på funktionell design och material av högsta kvalité. Med ett biljardbord från Bilijardai får du mycket biljardbord för pengarna och ett bord som håller vad det lovar!

Symbol: Massivt trä Symbol: 20 mm skifferskiva Symbol: K66 gummivallar Symbol: Duk i 90% ull Symbol: Custom made Symbol: Köp matchande biljardmöbler Symbol: 10 års garanti Symbol: Europatillverkat Symbol: Tillbehörspaket ingår

Vad ingår som standard vid mitt köp av biljardbordet Harlyn?

Storlek på spelytan Tillverkat i massivt ädelträ Skifferskiva 3-delad (mm) Färg på duk (standard) Tillbehör som ingår Garanti
6 fot
(210x124 cm)
Ek - nyans 0 (se bild nedan) 19 mm Svart (nr. 56) Bordsskiva & Tillbehörspaket 10 år
7 fot
(231x132 cm)
Ek - nyans 0 (se bild nedan) 19 mm Svart (nr. 56) Bordsskiva & Tillbehörspaket 10 år
8 fot
(257x145 cm)
Ek - nyans 0 (se bild nedan) 19 mm Svart (nr. 56) Bordsskiva & Tillbehörspaket 10 år
9 fot
(288x161 cm)
Ek - nyans 0 (se bild nedan) 25 mm Svart (nr. 56) Bordsskiva & Tillbehörspaket 10 år


Produktspecifikation:
• 19-25 mm skifferskiva (9 fot har 25mm skifferskiva)
• Hela bordet är tillverkat i massivt ädelträ från Europa (ek) med noggrannt utvalda högkvalitativa materialval
• Inbyggd bollretur
• Färdigklädda K66 gummivallar för en skön studs och mycket bra spel!
• Slitstark duk av ull/nylon med utmärkta spelegenskaper (90% ull, 22 oz)
• Enkel montering
• Ställbara och vackra ben i ek
• 10 års garanti på biljardbordet
• Europatillverkat

Tillbehörspaket ingår
Vid köp av detta biljardbord ingår tillbehörspaketet aPriorgaming med ett värde av 1995 kr. När du köper ett biljardbord av oss får du alltid rabatt på våra andra tillbehörspaket. Passa på att uppgradera till bättre köer och bollar, se alla våra tillbehörspaket här.

Custom made - designa ditt biljardbord själv
Tillsammans med Bilijardai erbjuder vi möjligheten till att specialtillverka ditt biljardbord. Välj träslag, färg på bordet, färg på duk, design på ben, design på eventuell bordsskiva och mycket mer. Testa själv och se vilka möjligheter som finns för biljardbordet Bilijardai Sport Vit. Du är varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Köp till matchande biljardmöbler
Till detta biljardbord finns det möjlighet att köpa till matchande biljardmöbler. Tillsammans med Bilijardai ger vi dig möjligheten att specialdesigna tillbehör och möbler så att de matchar ditt biljardbord perfekt. Du är varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Fler produktbilder

 

KONTAKT

Kundtjänst mån-fre 09.00-17.00
010-10 19 281

info@biljardbolaget.se


Är du från kommun eller företag och vill beställa ett biljardbord? Läs mer