Biljardbord Constantine 8 fot inkl. bordsskiva Björk Grön duk (Yttermått: 257x145 cm)

 
Kundomdömen
Läs omdömen (0) | Lämna ett omdöme

Constantine är ett elegant biljardbord som även kan användas som ett matsalsbord. Bordet är tillverkat i massivt ädelträ från Europa (björk) och har ställbara och vackert svarvade ben. Bordsskivan kommer i två delar, är lätt att ta av och ingår i priset. Constantine kommer med en klassisk grön biljardduk som standard. Constantine tillverkas av varumärket Bilijardai som har sin tillverkning i Europa. Med en fri höjd på ca 60 cm, och en total höjd på ca 80 cm kan man lätt få in stolar och sitta bekvämt.

Constantine levereras antingen med en 19 mm eller en 25 mm tjock skifferskiva i tre delar. Tjockleken på skifferskivan varierar utefter storleken på bordet. 6, 7 och 8 fots borden levereras med en 19 mm tjock skifferskiva medan 9 fot levereras med en 25 mm tjock skifferskiva. Oavsett storlek på bordet så ger biljardbordet Constantine dig ett biljardbord med mycket bra spelegenskaper. Monteringsmässigt är biljardbordet Constantine dessutom relativt enkelt att montera, detta då både vallarna och spelytan kommer färdigklädda. Monteringen tar i regel cirka 2 timmar.

Vid köp av ett 9 fots bord kommer bordet med 6 runda ben som standard.

Constantine tillverkas av biljardvarumärket Bilijardai som har sin tillverkning i Europa. Bakom varumärket finns två träingenjörer som valt att satsa på funktionell design och material av högsta kvalité. Med ett biljardbord från Bilijardai får du mycket biljardbord för pengarna och ett bord som håller vad det lovar!

Symbol: Massivt trä Symbol: 25 mm skifferskiva Symbol: K66 gummivallar Symbol: Duk i 90% ull Symbol: Custom made Symbol: Köp matchande biljardmöbler Symbol: 10 års garanti Symbol: Europatillverkat Symbol: Tillbehörspaket ingår

Vad ingår som standard vid mitt köp av biljardbordet Constantine?

Storlek på hela bordet Tillverkat i massivt ädelträ Skifferskiva 3-delad (mm) Färg på duk (standard) Tillbehör som ingår Garanti
8 fot
(253x141 cm)
Björk - nyans 1 (se bild nedan) 19 mm Grön (nr. 50) Bordsskiva & Tillbehörspaket 10 år


Produktspecifikation:
• 19-25 mm skifferskiva (9 fot har 25mm skifferskiva)
• Hela bordet är tillverkat i massivt ädelträ från Europa (björk) med noggrannt utvalda högkvalitativa materialval
• Inbyggd bollretur
• Färdigklädda K66 gummivallar för en skön studs och mycket bra spel!
• Slitstark duk av ull/nylon med utmärkta spelegenskaper (90% ull, 22 oz)
• Enkel montering
• Ställbara och vackert svarvade ben
• 10 års garanti på biljardbordet
• Europatillverkat

Tillbehörspaket ingår
Vid köp av detta biljardbord ingår tillbehörspaketet aPriorgaming med ett värde av 1995 kr. När du köper ett biljardbord av oss får du alltid rabatt på våra andra tillbehörspaket. Passa på att uppgradera till bättre köer och bollar, se alla våra tillbehörspaket här.

Custom made - designa ditt biljardbord själv
Tillsammans med Bilijardai erbjuder vi möjligheten till att specialtillverka ditt biljardbord. Välj träslag, färg på bordet, färg på duk, design på ben, design på eventuell bordsskiva och mycket mer. Du är varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Leveranstid
Just den design eller färgval som du väljer på ditt biljardbord kanske inte finns på lager. Här finner du information om när vår nästa beställning från Bilijardai läggs och din ungefärliga leveranstid.

Köp till matchande biljardmöbler
Till detta biljardbord finns det möjlighet att köpa till matchande biljardmöbler. Tillsammans med Bilijardai ger vi dig möjligheten att specialdesigna tillbehör och möbler så att de matchar ditt biljardbord perfekt. Du är varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!


Videoklipp: Bilijardai Pronto

Fler produktbilder

 

KONTAKT

Kundtjänst mån-fre 09.00-17.00
010-10 19 281

info@biljardbolaget.se

Prisjakt omdömen
 8.73 / 10
Läs våra omdömen
PriceRunner Köpskydd