Här fyndar ni exklusiva biljardbord från vårt breda sortiment till ett kanonbra pris. Här säljer vi ut biljardbord från både årets och tidigare års kollektioner. Skynda att fynda - Först till kvarn gäller!


Biljardbord "London" Spelyta i trä

London är det perfekta bordet för dig som har ont om plats. Detta är ett av de bästa träskiveborden på marknaden med en stabil konstruktion och automatisk bollretur.

Symbol: Spelskiva i trä Symbol: Tillbehörspaket ingår

Läs mer

 Bilijardai Bänk - Roma

Den modernt designade bänken Roma erbjuder både komfort och förvaringsmöjligheter då den kommer med en box. Boxen är till för praktisk och enkel förvaring av era köer, biljardbollar, trianglar och andra tillbehör. Den här bänken gör sig utmärkt med Biljardbordet Roma med sina stålfärgade ben och klassiska bruna lädersits.

Läs mer

 


Biljardbord Pronto Vision Outdoor

Vision Outdoor – biljardbordet som du kan använda utomhus!
Bordet är tillverkat i solid ek som blivit behandlad med en speciell UV-resistant olja för att klara av att stå ute året om. Med en 19 mm skifferskiva och en UV- och vattenresisitant duk får du ett biljardbord med utmärkta spelegenskaper. Förgyll din uteplats med ett gediget biljardbord från Bilijardai!

Symbol: Massivt trä Symbol: 20 mm skifferskiva Symbol: K66 gummivallar Symbol: Europatillverkat Symbol: Tillbehörspaket ingår

Läs mer

 Biljardbord "Torino" (198x99cm) 19-25 mm skifferskiva

Torino är ett vitt och elegant biljardbord som även kan användas som ett matsalsbord. Bordet är tillverkat i massivt ädelträ från Europa (björk) och har vackra handsnidade ben. Bordsskivan kommer i två delar, är lätt att ta av och ingår i priset. Torino finns tillgängligt med flera olika dukfärger.

Symbol: Massivt trä Symbol: 25 mm skifferskiva Symbol: K66 gummivallar Symbol: Duk i 90% ull Symbol: Custom made Symbol: Köp matchande biljardmöbler Symbol: 10 års garanti Symbol: Europatillverkat Symbol: Tillbehörspaket ingår

Läs mer

 Träningsset - Cue Stroke

Hur biljardkön träffar bollen är den viktigast faktorn när det kommer till biljard. I vanliga fall övar spelare endast med känsla för att utvecklas, men nu har Dynamic kommit med ett system för att utveckla träffsäkerheten! Använd Cue Stroke för att förbättra ditt spel. Det passar både nybörjare och vana spelare.

Läs mer

 


Köställ - Winchester

Vill ni inreda rummet med ett stiligt köställ i samma färg som ditt biljardbord? Då har vi precis vad ni söker - ett köställ med plats för bollar, 8 köer och triangel.

Titta även gärna på vår sida för biljardköer kan du hitta en passande biljardkö till ditt bord.

Läs mer

 


Köställ Corner Rack - Mahogny

Stilrent hörn-köställ i solitt trä med plats för 8 biljardköer, 1 set bollar och drickglas.

• För 8 köer
• För 1 set av bollar
• 60x37x37 cm
• Plats för dricksglas
• Solitt trä
• Mahogny

Läs mer

 


KONTAKT

Kundtjänst mån-fre 09.00-17.00
010-10 19 281

info@biljardbolaget.se

Prisjakt omdömen
 8.36 / 10
Läs våra omdömen
PriceRunner Köpskydd