Här fyndar ni exklusiva biljardbord från vårt breda sortiment till ett kanonbra pris. Här säljer vi ut biljardbord från både årets och tidigare års kollektioner. Skynda att fynda - Först till kvarn gäller!


[B-vara] Shuffleboard - 22 fot

Professionellt och prisvärt Shuffleboard i gediget trä från aPriorigaming - perfekt för både offentligt & privat bruk! Spelskivan är tillverkad helt i lönn med en polymerfinish för bästa spelunderlag och spelupplevelse.

Varför säljes denna produkt till ett reducerat pris?
Shufflebordet har ett produktionsfel på spelskivan vilket gör att den är skev. Den lutar uppåt ca. 3 - 5 cm på varje kortsida, vilket bildar en "U-form" av spelskivan. Som kund kan man på eget bevåg försöka sätta press på spelskivan eller på annat sätt försöka böja tillbaka skivan så att den blir rak, om så önskas.

Läs mer

 Shuffleboard - 14 fot - BVID3852

Professionellt och prisvärt Shuffleboard i gediget trä från aPriorigaming - perfekt för både offentligt & privat bruk! Spelskivan är tillverkad helt i lönn med en polymerfinish för bästa spelunderlag och spelupplevelse.

Varför säljes detta Shuffleboard till ett reducerat pris?
Shuffleboardet har råkat ut för ett produktionsfel vilket gör att spelytan är något skev. Den böjer sig uppåt ca. 3 - 5 cm på slutet av varje sida. Detta skapar en "U"-böjning av bordet. Kunden behöver ev. på eget bevåg applicera press eller på annat sätt reparera böjningen av spelytan, därav det kraftiga prisavdraget.

Läs mer

 Poster Poolballs and triangle

• Biljardposter "Poolballs and triangle"
• Mått: 59x75 cm

 


Poster Billard 2000

• Biljardposter "Billard 2000"
• Mått: 60x85 cm

 


Shuffleboard - 22 fot

Professionellt och prisvärt Shuffleboard i gediget trä från aPriorigaming - perfekt för både offentligt & privat bruk! Spelskivan är tillverkad helt i lönn med en polymerfinish för bästa spelunderlag och spelupplevelse. Vi erbjuder Shuffleboard i storlekarna 14, 18 och 22 fot, alltid med 5 års garanti på spelskivan.

Läs mer

 Köställ Round Rack - Black

Tidlöst och stabilt köställ i svart med plats för 12 köer!

• För 12 köer
• Ø 40 cm

Läs mer

 Table cover Dynamic Eliminator I/II 8 fot (Svart)

Förvandla ditt Dynamic Eliminator-biljardbord till ett matbord på bara några sekunder – perfekt för dig som inte har så stort utrymme hemma!

Läs mer

 


Polermedel för biljardköer

Används för att få din kö skinande och fin!

• Extrakt från silkesblomman
• För tätning av skaftet
• Efter rengörning, applicera medlet med en handduk jämt över skaftet

Läs mer

 


Biljardbord "Bilijardai Sport vit" 25 mm skifferskiva

Biljardbordet Bilijardai Sport är ett professionellt och slitstarkt biljardbord som funkar lika bra att användas hemma som på offentliga platser. Med en 25 mm skifferskiva och K66 gummivallar får du ett biljardbord med professionella spelegenskaper.

Symbol: 25 mm skifferskiva Symbol: K66 gummivallar Symbol: Duk i 90% ull Symbol: 10 års garanti Symbol: Europatillverkat Symbol: Custom made Symbol: Tillbehörspaket ingår

Läs mer

 Biljardbord Pronto Vision Outdoor

Vision Outdoor – biljardbordet som du kan använda utomhus!
Bordet är tillverkat i solid björk som blivit behandlad med en speciell UV-resistant olja för att klara av att stå ute året om. Med en 19 mm skifferskiva och en UV- och vattenresisitant duk får du ett biljardbord med utmärkta spelegenskaper. Förgyll din uteplats med ett gediget biljardbord från Bilijardai!

Symbol: Massivt trä Symbol: 20 mm skifferskiva Symbol: K66 gummivallar Symbol: Europatillverkat Symbol: Tillbehörspaket ingår

Läs mer

 Köställ - Winchester

Vill ni inreda rummet med ett stiligt köställ i samma färg som ditt biljardbord? Då har vi precis vad ni söker - ett köställ med plats för bollar, 8 köer och triangel.

Titta även gärna på vår sida för biljardköer kan du hitta en passande biljardkö till ditt bord.

Läs mer

 


KONTAKT

Kundtjänst mån-fre 09.00-17.00
010-10 19 281

info@biljardbolaget.se