Köpinfo


Betalning

Hos oss kan du välja följande betalningsalternativ: förskottsfaktura, VISA, avbetalning, postförskott eller faktura. Du väljer hur du ska betala när du slutför ditt köp. Vid onlineorder skickas en automatisk orderbekräftelse ut via epost med information om beställningen. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning och kommer i så fall att kontakta kunden om detta via epost.

Förskottsfaktura: Vid betalning via förskottsfaktura måste ditt namn eller ordernummer anges som referens på inbetalningen. Fakturan skickas till er mail direkt när ordern är slutförd. Om du inte får något mail har något gått fel med ordern, oftast beror det på att en felaktig mailadress angivits. OBS! Din order skickas inte förrän vi har mottagit betalning.

VISA: VISA kan du använda vid köp för mindre än 5000 kr. Beloppet debiteras ditt kort och vi skickar din order direkt. Det kommer att stå Lindström & Sondén AB på ditt kontoutdrag.

Avbetalning:Vi erbjuder även avbetalning på 4-24 månader. Läs mer

Postförskott: Vill du inte betala i förskott går det bra att betala mot postförskott. OBS! DHL tar en extra avgift på cirka 300 kr då det rör sig om stora summor. Postförskott går endast att använda vid köp av biljardbord, skicka ett mail till oss på: info@biljardbolaget.se

Faktura: I undantagsfall kan vi skicka mot faktura, kontakta kundtjänst.

Betalningsansvar: Att klicka på "Skicka beställning" i vår kassa innebär att köpet slutförs och medför därmed ett betalningsansvar för ordern.

Kortbetalning: Vid kortbetalning reserveras ordersumman direkt på kortet vid lagd order. Beloppet dras från kortet inom 30 dagar från det att ordern har lagts. I de fall då ni som kund ej kan få eller önskar att få ordern levererad inom 30 dagar och ni inte önskar att pengarna skall dras från ert konto före varan levereras ber vi er om att välja ett annat betalalternativ.

Collector Fakturalösning
I samarbete med Collector Bank AB erbjuder vi faktura och delbetalning. När du väljer faktura som betalsätt får du hem dina varor innan du betalar. Du kan sedan välja att betala hela beloppet med en gång eller dela upp betalningen i mindre delar. Vid betalning via Collector tillkommer en avgift på 99 kr. Väljer du att få en pappersavi istället för elektronisk tillkommer även en avgift på 29 kr. Du kan endast beställa till din folkbokföringsadress när du väljer faktura eller delbetalning och du måste vara minst 18 år gammal vid beställningstillfället. När du fått fakturan kan du välja att delbetala upp till 36 månader genom att betala in det lägsta belopp som är angivet på fakturan. Vid delbetalning tillkommer en ränta på 19,2%/år. En mindre kreditprövning görs som i vissa fall vilket innebär kreditupplysning. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta. För att se fullständiga villkor för Collectors faktura se länkarna nedan:

Allmänna villkor för faktura och kontokredit
Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation


Frakt och leverans


Vi samarbetar med DHL som utför frakten av våra biljardbord. Dagen efter att vi skickat ut bordet från vårt lager, ringer DHL upp er för att bestämma en lämplig dag och tidpunkt för leverans (det är alltså inte så att DHL bara dyker upp utanför er dörr vilken dag som helst). Den dag du bestämmer att DHL ska komma måste du dock vara på plats för att kunna ta emot bordet. DHL levererar hem till dörren (om det går), dock bär de inte in bordet åt dig! Därför måste det vara minst två personer på plats för att kunna tar emot biljardbordet. Skifferskivorna för ett 9 fots bord väger cirka 90 kg styck (Queen, och Lyon väger mellan 120 kg och 140 kg). För Boston, Oxford, Emperor, och Prince, kommer resten av bordet i en stor förpackning och för övriga bord är det mellan 5-10 mindre kollin. När du fått bordet - se till att kontrollera så att inget är skadat!

Leveranstiden är 2-5 arbetsdagar från mottagen order och godkänd betalning. För udda orter kan frakten ta längre tid, se udda orter här. Vid justering/ändring av leveransadress tar vi ut en avgift på 245 kronor.

Frakt för biljardbord: 950 kr i hela Sverige*
Frakt för tillbehör: 99 kr

*Just nu erbjuder vi dig fraktfri leverans när du köper ett biljardbord av oss!
Om du inte tar emot eller löser ut ditt paket inom 14 dagar tas en avgift för outlöst paket ut. Avgiften är 900 kr för ett biljardbord och 200 kr för övriga produkter.


Prisgaranti/köptrygghet

Oroar du dig över att det du tänker köpa finns till ett bättre pris någon annanstans? Då kan du koppla av och handla hos oss i lugn och ro. Om du mot förmodan skulle hitta en produkt som du köpt av oss till ett lägre pris någon annanstans, får du 100% av mellanskillnaden tillbaka.

• Garantin gäller för nätbutiker. Det måste vara en svensk butik som säljer till svenska kunder.
• Produkten måste vara i lager för omgående leverans.
• Produkten måste vara identiska, det vill säga ha samma storlek, färg, design, år och så vidare.

Skulle du hitta ett bättre pris någon annanstans i Sverige (inklusive frakt), vänligen kontakta kundtjänstinfo@biljardbolaget.se. På Biljardbolaget.se vill vi att du som kund alltid ska känna dig trygg när du handlar hos oss och därför erbjuder vi generösa garantivillkor på samtliga av våra produkter. Vi hoppas att du blir nöjd med ditt köp hos oss!


Garanti, ångerrätt och reklamationer

Vi erbjuder 10 års garanti på skifferskivan och 3 års garanti mot fabrikationsfel på alla våra skifferskivebord. För träskiveborden är det 1 års garanti.

Vid köp av produkter från oss har du alltid rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta innebär i enkla ordalag att du har möjlighet att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har tagit emot varan. Varan behöver inte vara returnerad till oss inom de 14 dagarna, men du måste ha meddelat oss inom 14 dagar. Detta gör du lättast genom e-post. Återbetalningen av din inbetalda summa (i sin helhet, inklusive frakt & expeditionsavgift) för vi över till dig snarast. Lagkravet är 30 dagar från det att vi har tagit emot varan, men detta sker givetvis fortare som standard.

För att få full återbetalning av ordervärdet vid utnyttjande av ångerrätt måste varan vara i så kallat väsentligt oförändrat skick. Är varan använd kommer ett värdeminskningsavdrag göras, vilket är den värdeminskning varan kan bedömas ha fått under användandet. Denna minskning bedöms i huvudsak utifrån vad varan kan säljas för som begagnad. Vid utnyttjande av ångerrätt står du själv för returfrakten. Du får gärna kontakta oss för att på förhand få veta vad returfrakten för just din vara är.

Läs gärna mer om ångerrätt på konsumentverkets webbplats.

biljardbolaget.se har du 3 års reklamationsrätt från köpdatumet. Vid skadad frakt eller fel på vara, kontakta kundtjänst.

Vid en eventuell tvist så följer vi Allmänna reklamationsnämndens reklamationer. Vi hänvisar även till EU:s onlineplattform som ger alla konsumenter en ingång för prövning utanför domstol av tvister som uppstått vid gränsöverskridande e-handel.


Montering av biljardbord

Vi kan ordna professionella montörer i hela Sverige vid behov. Vill du montera själv har vi en utförlig monterinsanvisning som följer med biljardbordet. Pris för en montering är 3950 kr. OBS! Det går att montera biljardbord själv med ett bra resultat, men vi lovar att det blir bättre med hjälp av en professionell montör. Läs gärna vår guide om montering av biljardbord.


Vår Integritetspolicy


Vår integritetspolicy är baserad på EUs förordning om datalagring, kallad GDPR. Hela deras publicering och mer info finns att läsa på deras hemsida

Lindström & Sondén AB, 556762-7392, Havsbadsvägen 1, 262 63 Ängelholm, är ägaren av data som insamlats från denna site. Denna integritetspolicy reglerar hur vi hanterar den insamlade datan.

1. Varför lagrar vi data och hur använder vi den?
Lindström & Sondén AB samlar in användardata för att kunna erbjuda en bra köpupplevelse. Vi samlar in data i tre syften:

A. För att kunna slutföra köp
B. Genom den kundkontakt som uppkommer när kunder kontaktar oss
C. Genom vårt lojalitetsprogram

Datan kan innefatta ditt namn, leverans- och fakturaadress, emailadress, teleonnummer och specifika detaljer kring ditt köp eller ärende. Vänligen se Bilaga 1 för detaljerad information om datan vi lagrar. Utöver datalagring mottar vi automatiskt din IP-adress när du besöker våra siter; detta för att lära oss mer om tekniska delar såsom browsers och operativsystem. Detta är inte kopplat till någon personlig information.

Våra webbsiter använder cookies för att de ska bli funktionella.

2. På vilka grunder lagrar ni data?
EU har satt upp ett antal grunder som betraktas som lagliga för att lagra data, såsom information som behövs för att kunna slutföra ett kontrakt eller samtycke. Se bilaga 1 för en specifikation av vilken grund vi baserar vår datainsamling på.

3. Hur får ni mitt samtycke?
När en order läggs så sparas datan med stöd av kontraktsmässiga grunder för att kunna göra ett köpeavtal. När du delar med dig av personlig data genom att ta del av vårt lojalitetsprogram eller kontakt med vår kundtjänst så förutsätter vi ditt samtycke till datalagring utefter villkoren i denna skrivelse. Vi lagrar datan endast för det specifika fallet.

4. Hur tar jag tillbaka mitt samtycke?
Om du efter att du har tagit del av vårt lojalitetsprogram eller haft kundkontakt med oss ångrar dig, kan du när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att kontakta oss på följande sätt: info@lsbolagen.se eller LSbolagen, Havsbadsvägen 1, Ängelholm, 262 63 SWEDEN.
Detsamma gäller för önskemål om att flytta datan till andra företag.

5. Säkerhet
Vi följer marknadens best-practice för att säkerställa vi skyddar din personliga data på bästa möjliga vis. Huvudsyftet är att hindra att datan förloras, blev felanvänd, ändrad eller förstörs.

Personlig data delas inte med tredje part, förutom
• Till myndigheter vid misstanke om brott. Vi måste dela med oss av data vid misstanke om att brott föreligger
• Godkända partners som behöver specifik information for att kunna slutföra ett köp. Detta innefattar:
o Logistikpartners för leverans av vara
o Betalpartners för att ta betalt för din order
o IT-partners som vi behöver för att driva vår verksamhet, t.ex. hosting partners och customer service –mjukvara

6. Förändringar i vår intrigitetspolicy
Alla ändringar I vår privacy policy kommer att bli publicerad på vår site. Om det är brådskande och kritiska förändringar kan de även komma att skickas ut via email.


KONTAKT

Kundtjänst mån-fre 09.00-17.00
010-10 19 281

info@biljardbolaget.se

Prisjakt omdömen
 8.92 / 10
Läs våra omdömen
PriceRunner Köpskydd