Vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt biljardbord. Oavsett om du letar efter ett klassiskt biljardbord, ett tävlingsbord eller ett matsalsbord kombinerat med ett biljardbord, så finns det mängder av olika varianter att välja bland. Kanske har du speciella önskemål kring träslag, design, finish, dukfärg och bollretur? Tillsammans med Bilijardai erbjuder vi dig möjligheten att designa ditt biljardbord precis så som du vill ha det - endast din fantasi sätter gränserna!


Så här beställer du:

my img
1. Välj den konstruktor som passar till det bordet du vill designa.
my img
2. Designa ditt bord. Välj träslag, färg, dukfärg, design på ben och övriga finesser.
my img
3. Kontakta vår kundtjänst för att slutföra beställningen.

För att komma med vår nästa leverans behöver du beställa ditt bord innan: 31/08-2020
(leverans cirka 6-8 veckor efter detta)


Vad innebär Custom Made och hur gör jag?

När du designar ditt biljardbord utgår du ifrån en konstruktorgrund. I dagsläget erbjuder vi tre olika grunder; Pronto, Pronto Vision eller Bilijardai Sport.

Läs mer om de olika biljardborden och dess olika möjligheter nedan. Oavsett vilket bord du väljer i grunden bestämmer du alltid träslag, finish på bordet, design på ben, färg på duk och val av eventuell bordsskiva själv.

Ladda ner katalog från Biljardai

Biljardai | Professional billard tables >


Våra konstruktioner

Biljardbord Pronto Collection

Pronto är ett högklassigt och kvalitativt biljardbord som även kan användas som matsalsbord. Om du har kikat på biljardborden Constantine, Torino, Mirage, Nice eller Harlyn så utgår de alla ifrån Pronto som grund. Oavsett vilken design du väljer så är Pronto alltid tillverkat i massivt ädelträ från Europa!


Biljardbord Pronto Vision Collection

Pronto Vision är ett revolutionerande och modernt biljardbord! Biljardbordet är byggt i trä men har en stålkonstruktion som grund. Stålkonstruktionen bidrar till att bordet blir oerhört stabilt samtidigt som utförandet blir slimmat - glöm härmed traditionellt klumpiga biljardbord!... Vill du modernisera biljardbordet ytterligare kan du lägga till en "hissfunktion" vilket gör att du kan sänka och höja ditt biljardbord med minimal ansträngning. Om du har kikat på biljardborden Pronto Vision Noto eller Pronto Vision White, så utgår de alla ifrån Pronto som grund. Oavsett vilken design du väljer så är Pronto Vision alltid tillverkat i massivt ädelträ från Europa!Läs mer>


Biljardbord Biljardai Classic Collection

Biljardborden i Bilijardais classic collection är klassiskt eleganta bord som låter dig vara din egen arkitekt i form av utformning och utsmyckning. I vår konstruktor finns en mängd olika designval och dukfärger att välja mellan.... Professionella biljardbord tillverkade i Europa av solitt ädelträ med utmärkta spelegenskaper. Classic collection är den perfekta kombinationen av klassisk design och professionellt biljardspel.Läs mer >


Biljardbord Biljardai Sport Collection

Sport Collection är vår serie med professionella biljardbord som passar lika bra till hemmet som för offentligt bruk. Borden är godkända av EPBF (The European Pocket Billiard Federation) och är därmed godkända för tävlingsbruk.


Kontakta oss för färgprover

Färgkarta: Ask Färgkarta: Björk Färgkarta: Ek
Ladda ner färgkarta > Ladda ner färgkarta > Ladda ner färgkarta >


Videoklipp: Pronto, Specialbeställt

Videoklipp: Pronto Vision, specialbeställt


KONTAKT

Kundtjänst mån-fre 09.00-17.00
010-10 19 281

info@biljardbolaget.se


Är du från kommun eller företag och vill beställa ett biljardbord? Läs mer