Här hittar du bänkar och stolar som passar perfekt till ditt biljardbord eller matsalsbord. En del bänkar levereras med en praktisk box - perfekt för förvaring av dina biljardtillbehör. Alla produkter under denna kategori är beställningsvaror - kontakta gärna oss för mer information.


Bilijardai Bänk - Roma

Den modernt designade bänken Roma erbjuder både komfort och förvaringsmöjligheter då den kommer med en box. Boxen är till för praktisk och enkel förvaring av era köer, biljardbollar, trianglar och andra tillbehör. Den här bänken gör sig utmärkt med Biljardbordet Roma med sina stålfärgade ben och klassiska bruna lädersits.

Läs mer

 


Bilijardai Bänk - Noto (Beställningsvara)

Bänken Noto i teakfärgad björk med en stilren design erbjuder inte endast komfort utan även förvaringsmöjligheter då den kommer med en box. Boxen är till för praktisk och enkel förvaring av era köer, biljardbollar, trianglar och andra tillbehör. Den här bänken gör sig utmärkt med Biljardbordet Noto.

Läs mer

 


Bilijardai Bänk (Beställningsvara)

De här bänkarna är den sista pusselbiten för att ditt matsalsbord ska bli komplett. Bänkarna erbjuder komfort, stilren design och kan designas så att de passar just ditt bord. Du kan välja fritt mellan de olika träsorterna ask, björk och ek. Du kan även välja vilket läder samt färg du vill ha din bänk klädd i.

Läs mer

 


Bilijardai Bänk - Pronto Vision (Beställningsvara)

Gör ditt matsalsbord/biljardbord komplett med bänkar i valfritt utförande. Du kan välja fritt mellan de olika träsorterna ask, björk och ek. Du har även möjligheten att välja vilken nyans du vill ha på träet. Bänkarna erbjuder komfort, stilren design och kan designas så att de passar just ditt bord - Den sista pusselbiten för ett komplett biljardbord!

Läs mer

 Bilijardai matsalsstol - Ultra (Beställningsvara)

Stolen Ultra kommer i ett modernt utförande från Europeiska Bilijardai. För att ditt matsalsset ska kännas sammanhängande med ditt matsalsbord/biljardbord kan du designa Ultra så att den passar ihop med ditt bords utförande

Du kan välja fritt mellan RAL färger på stolsbenen samt nyans på det artificiella lädret.

Läs mer

 Biljardlampa Mirage (Beställningsvara)

En modern och stilren lampa från kvalitetsmärket Bilijardai.

Biljardlampan Mirage kommer ge rummet det sista lyftet det behöver och passar dessutom väldigt bra till Biljardbordet Mirage men såklart även till våra andra biljardbord.

Läs mer

 


Biljardlampa Harlyn (Beställningsvara)

En elegant designad lampa från kvalitetsmärket Bilijardai som finns i två olika storlekar.

För att lampan ska passa just dina önskemål har du även möjligheten att välja vilken träsort samt färg du vill ha på träet, kontakta sälj för mer information.

Läs mer

 


Biljardlampa Roma (Beställningsvara)

En lampa från kvalitetsmärket Bilijardai i en klassisk design.

Biljardlampan Roma kan du även designa efter dina egna önskemål och välja vilken träsort samt färg lampan ska ha. Lampan kommer vara pricken över i:et i rummet och passar väldigt bra till Biljardbordet Roma men såklart även till våra andra biljardbord.

Läs mer

 


Köställs kollektion - Roma (Beställningsvara)

I Köställs kollektionen Roma ingår ett smakfullt köställ, klocka samt räkneverk tillverkat i ädelträ som går perfekt ihop med Biljardbordet Roma. Köställs kollektionen Roma har precis som biljardbordet ett modernt och stilrent utseende.

Köstället har plats för fyra köer.

Läs mer

 


Köställs kollektion - Noto (Beställningsvara)

I Köställs kollektionen Noto ingår ett smakfullt köställ, klocka samt räkneverk tillverkat i teakfärgad Björk som går perfekt ihop med Biljardbordet Noto.

Köstället har plats för fyra köer.

Läs mer

 


Matsalsskiva - Glas (Beställningsvara)

Att ha en matsalsskiva till ditt biljardbord är det ultimata sättet att utnyttja ytan i ditt rum på bästa sätt genom att skapa två möbler i ett. För ett elegant intryck av ditt matsalsbord erbjuder vi glasskivor i både frostat samt klart glas.

Läs mer

 


Matsalsskiva - Trä (Beställningsvara)

Att ha en matsalsskiva till ditt biljardbord är det ultimata sättet att utnyttja ytan i ditt rum på bästa sätt genom att skapa två möbler i ett. För att det ska se enhetligt ut har du möjligheten att designa din matsalsskiva så den passar just dina önskemål då de kommer i tre sorters trä, ask,björk och ek. Du väljer även nyansen på träet själv.

Läs mer

 


KONTAKT

Kundtjänst mån-fre 09.00-17.00
010-10 19 281

info@biljardbolaget.se


Är du från kommun eller företag och vill beställa ett biljardbord? Läs mer