Vi har biljarddukar i flera olika färger. Vi erbjuder endast duk i hela metrar och vi rekommenderar att du alltid avrundar uppåt. Ska du köpa till vallar kan det vara bra att köpa till ytterligare en meter för att vara på den säkra sidan. Du fäster duken med antingen en häftpistol eller spraylim. Använd häftpistol om du har en träram på undersidan av skifferskivan, i annat fall ska du använda spraylim.


Biljardduk- aPrioriGaming

Kvalitetsduk från aPrioriGaming, finns i flera valbara färger och med “worsted finish”. Dukens yta är tillverkad i en kamullsblandning liknande worsted duk, vilket innebär en tätare vävning som inte bara garanterar snabbare spel utan även längre hållbarhet. Filten är mycket enkel att hålla efter och rengöra - ta bort kritmarkeringar och damm med en lätt fuktig mikrofiberduk. aPrioriGaming är en prisvärd och spelmässigt bra duk som kommer ge goda resultat i ditt spelande.Färgkarta
färgkarta för biljardduk
Snabbhet: 90 % ull, 10 % nylon
Täthet: 22 oz (ounce/squaremeter)
Bredd: 160 cm
Pris: 460kr/metermeter


Simonis Match 760

Simonis Match 760 är gjord för biljard på högsta nivå. Högkvalitétsduk som levererar väldigt bra spelegenskaper. Hela 165 eller 195 cm bred. Se alla fäger och närbilder här. I vår guide kan du läsa hur mycket duk du behöver.
meter


KONTAKT

Kundtjänst mån-fre 09.00-17.00
010-10 19 281

info@biljardbolaget.se


Är du från kommun eller företag och vill beställa ett biljardbord? Läs mer