Vi har biljarddukar i flera olika färger. Till ett biljardbord på 7 fot rekommenderar vi duk på 2,2 m, till ett 8 fot rekommenderar vi 2,5 m och till ett 9 fot rekommenderar vi 2,8 m. Om du inte har klätt en biljardduk innan kan det vara bra att avrunda siffrorna uppåt någon decimeter, och ska du köpa till vallar kan det vara bra att köpa till ytterligare en meter för att vara på den säkra sidan. Du fäster duken med antingen en häftpistol eller spraylim. Använd häftpistol om du har en träram på undersidan av skifferskivan, i annat fall ska du använda spraylim.


Biljardduk- aPrioriGaming

Denna biljardduk från aPrioriGaming är ett kanonbra alternativ för både hemmamiljö, och skolor. Välj färg under "övrigt". Den har såkallad "worsted finish" vilket innebär att dukens yta är liknande den som är på worsted duk. Duken är väldigt prisvärd för dig som vill ha en hållbar och spelmässigt god duk till ditt hemmabord.Färgkarta
färgkarta för biljardduk
Snabbhet: 90 % ull, 10 % nylon
Täthet: 22 oz (ounce/squaremeter).
Bredd: 160 cm
Pris: 360kr/meter


meter


Simonis Match 760

Simonis Match 760 är gjord för biljard på högsta nivå. Högkvalitétsduk som levererar väldigt bra spelegenskaper. Hela 165 eller 195 cm bred. Se alla fäger och närbilder här. I vår guide kan du läsa hur mycket duk du behöver.
meter


KONTAKT

Kundtjänst mån-fre 09.00-17.00
010-10 19 281

info@biljardbolaget.se

Prisjakt omdömen
 8.25 / 10
Läs våra omdömen
PriceRunner Köpskydd